Palvelut

Palvelut – Kuinka voimme auttaa?

Ymmärrämme, että yrittäjälle tärkeintä on varmuus. Yönsä voi nukkua levollisesti, kun asiat tehdään oikein ja yrittäjyys kannattaa.

Kun puhumme palveluista, tarkoitamme kirjaimellisesti palvelua, ja sitä meiltä saa hymy huulessa ja pilke silmäkulmassa. 

Tutustu palveluihin!

Yrityksen perustaminen

Ensimmäinen askel yritystoimintaan, jonka jokainen yritys on joskus ottanut, on yrityksen perustaminen.  

Kun olet aloittamassa yritystoimintaa, ota yhteyttä ja tehdään yhdessä – varmistamme, että kaikki menee kerralla oikein! 

Kuukausittainen kirjanpito

Kun yritystoiminta on alkanut, seuraavana vuorossa on rutiininomainen työ, eli kuukausittainen kirjanpito, laskutus, ilmoitukset ja muut raportit. Emme pysty kuvaamaan kuitteja puolestasi, mutta melkein kaiken muun voimme tehdä! 

Varmistamme, että tarvittavat ilmoitukset lähtevät ajallaan verottajalle ja muille tahoille – keskity sinä omaan juttuusi.

Sähköinen taloushallinto

Yrittäjälle aika on rahaa, joten käytämme sähköisen taloushallinnon ohjelmistoa nimeltä Procountor.

Saat Procountoriin suoraan kaikki laskut ja voit lähettää ne samasta paikasta. Pysyt kärryillä yrityksesi ajantasaisesta taloustilanteesta, ja sähköinen taloushallinto kulkee mukanasi mihin tahansa menetkin.

Myöskään kuitit eivät häviä, kun kuvaat ne heti sähköiseen kirjanpitoon, ja ne ilmestyvät Alvittarelle sekunneissa.

Palkanlaskenta

Kun töitä tehdään, kuuluu siitä maksaa myös korvaus. Maksatamme sinulle ja työntekijöillesi palkat ajallaan ja oikein. Ilmoitamme myös tarvittavat ilmoitukset oikeille tahoille.

Neuvontapalvelut

Kyse ei ole ainoastaan siitä, että me ymmärrämme mitä numerot tarkoittavat. On paljon tärkeämpää, että yrittäjänä ymmärrät itse mitä numerot kertovat sinulle.

Jos sormi meinaa mennä suuhun, autamme, kerromme, neuvomme ja ohjaamme, jotta ymmärrät ja opit! Näin yritystoimintasi menee taas muutaman askeleen eteenpäin.

Tilinpäätös

Vuoden jälkeen on aika katsoa mitä on tullut tehtyä, paljonko tuli rahaa ja paljonko meni. Toivottavasti tuli enemmän kuin meni. Teemme kirjanpidon pohjalta tilinpäätöksen ja autamme sinua ymmärtämään, mitä se pitää sisällään ja miten voimme kehittää yritystäsi taloushallinnon näkökulmasta seuraavana vuonna.

Pienten asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätös

Teemme myös asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon.

Etkö löytänyt toivomaasi palvelua tältä sivulta?

Kirjanpitäjän toimenkuvaan kuuluu lukemattomia eri asioita ja kaikkea ei tähän voi listata. Kerro tarpeesi ja tilanteesi, todennäköisesti voimme auttaa.

Ota yhteyttä palveluista ja keskustellaan lisää.
Kuulemme sinun tilanteestasi ja tarpeistasi sekä mitä toivot yhteistyöltä.

Me kerromme itsestämme ja siitä miten voimme auttaa sinua.

Olemme aina vain yhden sähköpostin ja puhelinsoiton päässä.